<

У Володимирі-Волинському заасфальтували останню у 2017-му році вулицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 2.12.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Асфальтування бічної вулиці Академіка Глушкова у військовому містечку №1 завершили 2-го грудня. Роботи встигли виконати менше, аніж за тиждень. Кошти на ремонт вулиці виділені з міського бюджету, підрядник – “Луцька ДПМК”. 

Як розповідають місцеві жителі, раніше по цій дорозі можна було лише ходити пішки. Автовласники не хотіли тут їздити, бо було жаль авто. Дорога була устелена ямами, подекуди дуже глибокими.

Розпочали роботи на даній вулиці на початку тижня і завершили в суботу. Швидкістю виконання і якістю місцеві жителі задоволені.

Перевірити як ведуться ремонтні роботи на вулиці 2-го грудня вирішив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Декілька тижнів тому асфальтували вулицю Коперника. Ми говорили, що це остання вулиця, яка асфальтується у місті цього року. Але погодні умови сприяють, тому сьогодні завершуються роботи на частині вулиці Академіка Глушкова, асфальтуються і доїзди до будинків. Місцевим мешканцям буде краще добиратися до помешкань. Повний комплекс робіт, що тут запланували, згідно проектно-кошторисної документації, вартує більше мільйона гривень. Сьогодні виділено з міського бюджету 500 тисяч гривень. На наступній сесії розглянемо можливість дофінансування цих робіт. Є тут і багато бічних провулків, які також потрібно заасфальтувати і надіюся, що у наступному році ці роботи будуть виконані”, – сказав Ярослав Матвійчук




один коментар
  1. Пане Матвійчук це добре , що проводяться роботи з асфальтуванням вулиць і в тому числі і тих , що є не що знаходяться і центрі міста , але ви мабуть на роботу їзлите машиною і не ходите по майже центральній вулиці Сагайдачного і мабуть не бачите в якому стані знвходяться тротуари по вул.Сагайдачного , а по цій вулиці до школи йдуть і діти , і люди до лікарні , і люди до суду , ви мабуть не бачите в якому стані знаходяться прибудинкові території будинків , де за Вас голосували люди і ви там вибороли першість , чи вже може така психологія деяких кандитатів від блоку партії Петра Порошенка в списку яких ви є – я пообіцяв а коли прийшов до влади вже забув…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Вересня, Четвер