<

У Володимирі-Волинському за добу трапилось три ДТП на одній вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:58 | 24.06.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

У четвер до Володимир-Волинського відділення поліції надійшло 30 повідомлень від мешканців міста та району.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

Серед них три повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди, які трапилися у місті в різний час, але всі на одній з головних вулиць міста – на вулиці Устилузькій.

О 12.36 аварія сталася неподалік Устилузької 52. На дорозі не розминулися «ГАЗель» та «Фольксваген», обійшлося без жертв. Проте, один з водіїв був напідпитку. Поліція не уточняє водій якого авто вживав алкоголь, проте запевнили що на нього був складений протокол за ст. 130 КУ про адмінправопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

О 15.20 ДТП трапилося на вулиці Устилузькій неподалік автозаправки «WOG». Не «поділили» дорогу «Фіат» та «Рено». Обидва водії живі та неушкоджені, механічних ушкоджень зазнали лише автівки.




коментарів: 3
  1. Ще одна ДТП трапилася після 17.00 на вулиці Устилузькій на повороті вулиць Устилузька та Володимирська. Не розминулися між собою «Москвич» та «Фольксваген Пассат».

  2. Таке відчуття ,що на правила геть забили ,або поняття не мають що це таке ,може вже пора поліціі більш оператино працювати .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа