<

У Володимирі-Волинському вже заасфальтували дві вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:41 | 25.04.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

25-го квітня у Володимирі-Волинському завершили асфальтування вулиці Івана Сірка, однієї з бічних вулиць міста, котра знаходиться у Зимнівському житловому масиві. Днем раніше було завершене асфальтування вулиці Лабораторної.

Роботи з вкладання асфальту виконала компанія “Луцька ДПМК”. За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, з підрядником  місто працює довгий час і його роботою задоволені.

“Розпочали ремонти місцевих доріг, поки дозволяє погода. Досить багато планів на цей рік стосовно асфальтування доріг у місті.  Роботи по вулиці Івана Сірка виконуються на умовах співфінансування  з дорожнім фондом і затверджені Волинською ОДА. Так 50% коштів на дорогу Івана Сірка іде  з держави, а ще 50% – з міського бюджету. Також ми продовжуємо практику, яка була започаткована міським головою, коли проектно-кошторисну документацію виготовляють мешканці та вуличний комітет, а місто долучається до ініціативи”, – розповів Ярослав Матвійчук




коментарів: 3
  1. Молодці сусіди. Те що зараз робиться в Новіку з ремонтом доріг, то ми ще років мабуть 100 не побачимо таких доріг.Чому ми не винаймемо компанію “Луцька ДПМК”? Дійсно ДЕШЕВО, ЯКІСНО і КРАСИВО, і все “чікі-чікі”. За 6 млн.грн., які мають освоїти в Новіку знайдате хоч на 10% схожу відремонтовану дорогу. Впевнено скажу: “Велике ФЕ!!!” Вам Вікторе Борисовичу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа