<

У Володимирі-Волинському виборча комісія відновила роботу лише після бесіди з поліцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 27.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинська районна виборча комісія відновила роботу, припинену через у через відсутність фінансування, лише після бесіди із правоохоронними органами. 

Про це стало відомо 27 жовтня під час прес-конференції Громадянської мережі ОПОРА щодо проміжних результатів спостереження за першими місцевими виборами у волинських, – пише ВолиньPost.

Координатор ОПОРИ на Волині Катерина Шарпата повідомила, що роботу Володимир-Волинська районна виборча комісія розпочала, як і належало, ще у вересні. Проте нещодавно виникли значні труднощі.

На відміну від інших 10-ти районів, де члени ДВК зверталися із проханнями виділення коштів у районні ради і отримали позитивну відповідь, Володимир-Волинська РВК так і не отримала фінансування. Відтак, пропрацювавши до середини жовтня, комісія припинила роботу.

Проте після повідомлення ОПОРИ на бездіяльність комісії звернули увагу правоохоронні органи. Тож після реакції поліції та дачі пояснень членами ДВК, комісія запрацювала у штатному режимі вже наступного дня після бесіди – 21 жовтня.

Однак Шарпата повідомила, що комісія і досі не отримала фінансування. Тому ОПОРА звертає увагу саме на необхідність розгляду проблеми на місцевому рівні, аби подібних ситуацій не виникало під час майбутніх виборів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер