<

У Володимирі-Волинському відкрито виставки юних художників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 13.05.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Насичений приємними подіями був минулий тиждень у дитячій художній школі, адже у виставковій залі відкрилась виставка  «Весна іде – красу несе…», на якій учні школи представили майже 100 творчих робіт на весняну тематику:  пейзажі,  творчі композиції,  роботи, виконані в техніці квілінгу.

Організатор виставки  – викладач Галина Микита нагородила  кращих авторів власноруч виготовленими декоративними пряниками, а учениці 1 класу Божена Білецька та Діана Луцюк виконали для присутніх пісню «Ми за мир». Яскраві, ніжні, весняні роботи юних художників будуть радувати учнів школи і всіх бажаючих до кінця травня, – пише сайт міста.

А наприкінці тижня учні-випускники представили свої творчі доробки у гімназії, де вони навчаються. Дмитро Майкут, Ольга Білик, Юлія Корольчук та Яна Мохончук показали роботи виконані за час навчання у ДХШ. Виконані вони у різних техніках, живописні роботи привертають увагу своїм сонячним колоритом та багатством відтінків, декоративні композиції – оригінальним рішенням, внутрішнім відчуттям гармонії та наповненістю змістом. Юні художники є активними учасниками різних виставок і конкурсів: від шкільних до всеукраїнських та міжнародних.

Дмитро Майкут брав участь у Всесвітньому  конкурсі дитячого малюнку  у Японії, у Міжнародному конкурсі дитячої творчості у м Нова Загора (Болгарія), у регіональному конкурсі дитячого малюнку ім. Людмили Мазур «Подільська палітра», а у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої» виборов перемогу на всеукраїнському рівні.  У 2015 році  учень виборов ІІ місце у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» на обласному етапі цього ж конкурсу.

Ольга Білик – енергійна відкрита, сповнена ідей та різносторонніх захоплень. З цікавістю і відповідальністю відноситься до роботи. Оля захоплюється писанкарством і щороку займає призові місця у міському конкурсі юних писанкарів «Писанка, як сонечко сяє навесні», також бере участь у обласному конкурсі писанкарів «Волинська писанка ІІІ тисячоліття». У 2014 році з роботою виконаною у техніці квілінгу,  виборола ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Вижницька палітра».

Яна Мохончук у 2010 році стала переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося, ж брати мої», а у 2012 році отримала Подяку за активну участь у цьому ж конкурсі.

Юлія Корольчук –  цілеспрямована відверта емоційна. Настрій завжди передається в її роботах, сміливо та живописно працює в кольорі, вміє спостерігати оточуючу красу, з натхненням виконує графічні завдання. Юля є постійним учасником  осінніх та зимових виставок у ДХШ. У 2015 році брала участь у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж брати мої» і отримала дві Подяки за активну участь у конкурсі.

На відкритті виставки учнів вітали їхні викладачі:  Тетяна Омельченко та Інна Гарголь, які за роки навчання з маленьких діток, котрі прагнули навчатися образотворчому мистецтву, виростили справжніх творчих особистостей, навчили їх не тільки гарно малювати, але й бачити і творчо передавати красу оточуючого світу.

На фото Яна Мохончук, Юлія Корольчук, Ольга Білик та Дмитро Майкут.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця