<

У Володимирі-Волинському відкрили обласну спартакіаду допризовної молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 24.04.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

24-го квітня відбулося урочисте відкриття  уже 20-ої, ювілейної у цьому році, обласної спартакіади допризовної молоді. Аби взяти участь у спортивних змаганнях до Володимира-Волинського прибуло 24 команди з усієї Волині.

“Cтаном на сьогодні, мабуть, це найкращі змагання, які виховують патріотизм у молоді у такий непростий для України час. Спартакіада є хорошою підготовкою до служби в лавах ЗСУ,” – зазначив начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин.

Під час відкриття спартакіади погіршилася погода та пішов сніг.

“Сніг чи дощ військового звання не має, на рішення командира вплинути не може. Тому спартакіада, не дивлячись на погоду, відбудеться,” – зауважив командир 14-ї ОМБр Марат Бригадир.

Протягом трьох днів юнаки боротимуться за перемогу у шести заліках, а саме: у бізі на 100 м. і  на 3000 м., метанні гранати, підтягуванні на перекладині, подоланні смуги перешкод і стрільбі з автомату Калашникова.

“Те, що спартакіада допризовної молоді проводиться уже 20-ий раз, означає, що подібний  захід є необхідним і залишається актуальним. Буду вболівати за команду з Володимира-Волинського, адже у місцевих є добра традиція показувати хороші результати,” – сказав  секретар Володимир-Волинської міської ради, заступник міського голови  Олег Свідерський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер