<

У Володимирі-Волинському відбувся захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями «У кожній дитині є сонце»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 5.06.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

День захисту прав  дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали достойними  громадянами своєї країни.

З нагоди свята, 3 червня в Центрі позашкільної освіти відбувся захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями «У кожній дитині є сонце», організований за підтримки міського голови  Петра  Саганюка, повідомляє сайт міської ради.

Розпочалось дійство з вітального слова директора міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірини  Пикалюк. Діти  та дорослі  брали активну участь у різноманітних конкурсах, виконували цікаві завдання від ведучого свята Олександра Лещука.   Присутні гучними оплесками супроводжували  пісенні та хореографічні  привітання у виконанні  вихованців центру позашкільної освіти: Сурмик Уляни, Ващука Дмитра, Савюк Вероніки, Войтюк Богданки, Баранського Ростислава, та учасниці громадської організації «Берег надії» Олександри Янушиц.

Жоден учасник заходу не залишився без подарунка від міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  Батьки  щиро дякували за проведений захід для їх діток, що потребують особливої уваги та турботи.

Усі учасники свята відвідали солодкий стіл організований відділом у справах сім’ї, молоді та спорту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця