<

У Володимирі-Волинському відбулися збори районної ГО “Спілка учасників та інвалідів АТО”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 29.05.2016 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У місті Володимир-Волинський відбулися збори районної ГО “Спілка учасників та інвалідів АТО

“Пройшли збори ГО Спілка учасників та інвалідів АТО м. Володимира та району….Голова спілки Юрій Степанюк доповів про результати поїздки до Києва на зустріч з військовим прокурором Матіусом і генпрокурором Ю.Луценко…З Матіусом розмови не склалося…. це ворог наш внутрішній….з ним можна говорити тільки словом сили…. а ось з новим генпрокурором розмова вийшла конструктивна і я думаю що найближчим часом будуть вирішені багато питань по закритті незрозумілих кримінальних справах по 51 бригаді.

Як не дивно сьогодні на зібрання прийшло багато учасників АТО, більше півсотні… Я думаю що з кожним разом нас буде тільки більше… тому що разом ми сила… Та і багато вже переконалося що поодинці боротися з цією системою це марно.

Знову ж таки піднімалося питання нашої автостанції по обслуговуванні учасників АТО, найближчим часом це питання повинно бути закрито а інакше виникнуть плачевні ситуації для нашої влади.

Розглянули питання по деяких судових справах по відбору майна і житла у учасників АТО поки ті перебували на передовій… по цих всіх питаннях готується звернення на адвокатську колегію в м Київ.

Не забуваємо ми і про земельне питання….про надання а скоріше про ненадання земельних ділянок під забудову для учасників АТО.

Звернули увагу на те що багато наших військових не отримали нагород, хоч подання були направлені в штаби і десь там припадають пилом.

На оптимістичній ноті що все в нас вийде якщо ми будемо діяти гуртом збори закінчили.
Спілка стає з кожним разом все потужнішою організацією.”, – повідомив учасник АТО Олександр Приступа.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер