<

У Володимирі-Волинському відбулося методичне об’єднання викладачів іноземних мов ВНЗ Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 29.11.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На завершення Року англійської мови в Україні у Володимир-Волинському педагогічному коледжі 23-го листопада відбулось методичне об’єднання викладачів іноземних мов ВНЗ Волині з метою обміну інноваційним досвідом та інформацією.  

Учасники відвідали відкрите заняття з англійської мови по темі: «Видатні люди Америки» та виховний захід з польської мови «Віра, Надія, Любов». По завершенню відбувся тренінг, який провела голова методичного об’єднання Майя Федорець по темі «Змішане навчання»,  «eTwinning»,  на якому відбулось обговорення щодо змішаного навчання, навчання з веб-квест, веб-проектами тощо. Було зауважено, що eTwinning – це потужний стимул для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій. В рамках програми учні тренують навички командоутворення та отримують досвід створення спільних проектів. Окрім цього, вони дізнаються про культуру інших країн Європи та заводять нових друзів.

У свою чергу українські вчителі мають нагоду завести контакти з вчителями інших країн Європи. eTwinning Plus стає для них майданчиком для спілкування та обміну досвідом, корисною інформацією й методиками навчання.

А ще програма eTwinning – це чудова можливість реалізувати креативний підхід у навчанні і нагадати вчителям та учням, що навчатися й навчати – не лише потрібно, але й цікаво!

Тому зустріч виявилась пізнавальною та захоплюючою.

unnamed-33
unnamed-32




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер