<

У Володимирі-Волинському відбулася зустріч з представниками бізнесу за “круглим столом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 10.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нещодавно у залі засідань Володимир – Волинської міської ради відбулася зустріч за “круглим столом” з представниками бізнесових структур міста.

Серед учасників були представники Володимир – Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, а саме начальник відділу доходів та зборів з фізичних осіб Лариса Войтович, начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів Олена Ляшенко, завідувач сектору єдиного соціального внеску Андрій Дяченко та головний державний інспектор відділу реєстрації платників та електронних сервісів Світлана Потурай.

Під час зустрічі, на обговорення було винесено питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій відповідно до норм чинного законодавства та механізм їх реєстрації, відображення у податковій звітності виплат мобілізованим працівникам, а також змін у формуванні та поданні звіту з ЄСВ.

Створення партнерських відносин з платниками податків є одним із основних завдань Державної фіскальної служби України – під кінець зустрічі зазначили податківці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа