<

У Володимирі-Волинському відбулася зустріч підприємців з представниками влади та контролюючих органів у форматі «запитання-відповідь»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 29.01.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27 січня відбулася зустріч «за круглим столом» підприємців з представниками влади та контролюючих органів стосовно змін у податковому, трудовому законодавстві та інших законодавчих актах України, в якій взяло участь більше 70 учасників.

Заступник міського голови Лариса Кулікова нагадала, що  підприємцям було запропоновано заздалегідь  надсилати свої запитання стосовно змін та нововведень на електронну адресу «Бізнес-Центру», тому зустріч відбувалася у форматі «запитання-відповідь».

Головний інспектор з питань комунікацій Ірина Селещук та начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб Лариса Войтович, які представляли Володимир-Волинську ОДПІ, надали роз’яснення стосовно транспортного податку, податку на акциз, туристичного збору, правил функціонування спрощеної системи оподаткування, про зміни, що стосуються платників ПДВ, військового збору, ПДФО.

Про те, як оформляти цінники на підакцизні товари, з урахуванням податку на акциз, розповіла начальник відділу з питань захисту прав споживачів Алла Троць.

Особливо зацікавила учасників зустрічі інформація стосовно нових вимог Податкового кодексу, що стосуються реєстраторів розрахункових операцій.
Зі змінами, внесеними до трудового законодавства,  ознайомила присутніх начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення Тетяна Ільницька.

Про інші новини законодавства  поінформували начальник відділу надходження, прогнозування платежів, обліку застрахованих осіб та контрольно-перевірочної роботи  управління Пенсійного фонду  в місті та районі Наталія Назарук  та директор Володимир-Волинської районної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  Григорій Цаль-Цалко.

Начальник управління економіки міськвиконкому Оксана Субицька нагадала підприємцям, що розроблено проект «Програми підтримки розвитку малого та середнього підприємництва у м. Володимирі-Волинському на 2015-2016 рр.», пропозиції та зауваження до якого можна подавати в управління економіки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа