<

У Володимирі-Волинському відбулася міська спартакіада серед допризивної молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 20.04.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Міська спартакіада серед допризивної молоді пройшла на міському стадіоні «Олімп». Участь у змаганнях взяли збірні команди міських загальноосвітніх шкіл, педагогічного та агротехнічного коледжів та вищого професійного училища.

  Програма заходу включала чотири види, серед яких: біг 100 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати та біг 3000 метрів. Кожен учасник виконував усі вправи. Хлопці старались, боролись з усіх сил, адже кращі увійдуть до збірної команди, яка буде захищати честь міста на обласних змаганнях, – повідомляє Ірина Петрук, інструктор-методист МЦФЗН «Спорт для всіх»

  У бігу на 100 метрів та на довгій дистанції найсильнішими були представники з агротехнічного коледжу, підтягнулись найкраще хлопці зі школи № 2, гранату метають найдальше в школі-інтернаті.

  За результатами командного заліку третє місце посіла школа-інтернат, срібло вибороло вище професійне училище, а перемогу здобула команда агротехнічного коледжу.

  Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями. Команди-призери отримають кубки.

  Обласна спартакіада серед допризивної молоді пройде на базі військової частини, де хлопці, протягом трьох діб, зможуть відчути військову атмосферу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця