<

У Володимирі-Волинському у місцевій газеті вийшло привітання від Комуністичної партії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 3.01.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 17

У Володимирі-Волинському у місцевій газеті вийшло вітання з Новим роком та Різдвом від Комуністичної партії, яка заборонена в Україні.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Вітання вийшло напередодні новорічних свят і підписане: «Міська та районна організації Компартії України».




коментарів: 17
  1. Недобитки Кремлівські гову показують і хто ж цією зграєю керує у Володимирі?

    • Чоловіче, тобі скільки років? Можу побитись об заклад, що за 50. А тепер скажи будь ласка скількох комуністів котрим по 20 років знаєш?
      Комуністи були? Були.
      е? ну здається ще е.
      Будуть? Дуже сумнівно.
      СЛАВА? Про мерців говорять хороше або мовчать. Промовчу.

      • Якось дивно при тих “мерцях” поганих 52мільони а при отих хороших скільки нас ?????

        • 45,5 мільйони, а за “отих хороших” нічого хорошого мною не було сказано.
          Поясню, комунізм – це політична ідеологія яка відноситься до крайньої форми тоталітаризму. В свою чергу комунізм передбачає повне виведення людини за межі виробництва, тобто людина не виробляє своїми руками абсолютно нічого, а займається виключно творчістю. Комунізм також передбачав рівність усіх людей, та однакову доступність до предметів вжитку у будь-якій кількості, та ще багато різних ідей. З комунізмом більшість ототожнює радянський державний устрій.
          А тепер питання – живучи у СРСР працюючи на будь якій посаді, чи відчували себе рівним з будь ким із партійно-державної номенклатури, чи може був доступ до будь яких споживчих товарів в більшій мірі чим, скажем, у директора магазину чи міжрайбази?
          Комунізм, є утопічною ідеєю яка ще ніколи і ні ким не була досягнутою.
          Тому під “мерцями” маються на увазі особи котрі вірять у те, що вони жили при комунізмі і які вважають, що зможуть його досягнути.

        • А щодо зменшення кількості населення, є декілька ачпектів:
          1. Зменшення народжуваності.
          2. Збільшення рівня смертності і відсутність природного приросту.
          3. Погіршення здоров’я нації
          4. Міграційні процеси
          Але основною причиною є старіння нації, шо викликає явище депопуляції (смертність перевищує народжуваність).
          Також помилково вважати, що кількість населення якимось чином впливає на якість проживання в тій чи іншій країні. Оскільки у людській природі закладено, збільшувати кількість нащадків у періоди важких економічних, екологічних та інших не сприятливих умов. Це пояснюється тим, що при збільшення народжуваності з’явиться шанс на виживання хоч когось із дітей.
          Взяти для прикладу Демократичну Республіку Конго. Населення приблизно 79,4 мільйони. А ще 30 років тому було 27,2 мільйони. При тому, що майже 50% населення це діти до 14 років. Ви ж собі подумаєте – ну то ж Африка, там всюди таке робиться. У розвинутих країнах динаміка приросту населення дуже низька, приріст населення в більшості країн Західної Європи складає 0-5 осіб на 1000 жителів.

  2. Голову людям заморочили безвізом і европейським життям, а все звелося до європейських тарифів, цін і з африканськими зарплатами і пенсіями. Огляніться навкруги і побачите, що все що зроблено за цей час то це розкрали і розпродали підприємства, загубили медецину, освіту і науку кращі уми покинули країну, збільшилась наркоманія і кримінал, тобто все що було хороше зроблено комуністами розвалили, а свого нічого не зробили, виховано ціле покоління котре чекає обіцяної манни небесної, більшість обдарованої молоді не в змозі отримати освіту тому що за все потрібно платити. То де ж ті здобутки? Найдіть їх.

  3. Однак шановний Ткач комунізм існуе в Китаі і досить успішно і там хабарників розстрілюють без суда і сліддства а ти напевно сам такий як що його так ненавидиш

    • Трошки не вірно стверджувати, що в Китаї є комунізм. Так, основна пануюча партія називається Комуністична партія Китаю (КПК), але у статуті КПК яка була прийнята ще у 1982р. зазначено – КПК є “керівним ядром справи соціалізму в Китаї”. Соціалізму, а не комунізму. Соціалізм це – ліва форма тоталітаризму, а комунізм в свою чергу крайня форма тоталітаризму.
      А на на рахунок розстрілів хабарників погоджусь, є там таке. Але і суд і слідство також присутнє. Крім того розстрільна стаття застосовується тільки і випадку хабара, або розкрадання державної власності на суму більшу ніж 1 мільйон доларів.
      Останню частину коментарю не зовсім зрозуміла. “а ти напевно сам такий” – як хто? “як що його так ненавидиш” – кого?

  4. з вигляду і писанини розумний а не розуміеш таких речей як хабарник і комунізм

  5. самі нічого путного зробити не спроможні – залишаеться ругати комунізм… ну хоть шо небудь приблизне до Южмашу чи ОПЗ побудуйте – тоді будете мати моральне право розказувати який поганий цей комунізм. До рівня життя народу при клятих комуняках вам як до… самі знаете

    • ПРАВИЛЬНО навіщо їм будувати вони калину посадять
      для них Україна може бути без Южмашу а для Українців тільки з Южмашом

  6. Ну чому ж нічого не зробили нові “Українськи патріоти”, Ви глибоко помиляєтесь -Ви подивиться на їхні електронні декларації, це мізерна частина їх статків, Скажіть і рівність перед законом є, особливо в депутатів, суддів і інших олігархів. Зате всі у вишиванках і з прапорами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа