<

Через пост у Facebook збунтували трактористи у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:14 | 12.01.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
4
/ коментарів 15

12-го січня під час брифінгу міського голови Володимира-Волинського із журналістами місцевих видань в кабінет до очільника міста зайшов Олександр Козичко, директор КП “Полігон”. Начальник комунального підприємства повідомив, що його працівники-трактористи  розпочали бунт через пост у Facebook депутатки міської ради від партії “Самопоміч” Віри Сєргєєвої.

“Мої працівники розчищали місто 15-ть годин, а депутатка написала, що місто перемело, з доріг не прибирали сніг. Вони зайшли в інтернет, прочитали її повідомлення і сказали мені, що відмовляються працювати, що є графік і 8-ми годинний робочий день. ” – зазначив директор КП “Полігон” Олександр Козичко.

2

Міський голова Петро Саганюк вислухав директора підприємства та зазначив: “Треба було взяти лопату і почистити самій дороги. Можемо на пів ставки взяти двірником, якщо хоче наводити порядок. Люди працювали 15-ть годин і після завершення робочого дня, потрібно було оцінити їх працю, а не критикувати в Інтернеті”.

Наразі питання вирішуватимуть після обіду. Міський голова віддав розпорядження першому заступникові щоб організували зустріч працівників КП Полігон із депутаткою Вірою Сергеевою. Зустріч анонсована на 15-ту годину.




коментарів: 15
  1. Оце правильно про зустріч із депутаткою! Хай подивиться їм в очі ця сита, вгодована баба, яка скоріше за все провела вечір у теплій затишній квартирці із книжкою у руках!І це в той час коли трактори працювали ще після шостої очищаючи вулиці міста! Саме легше сипати критику, заклавши ногу за ногу….Мітлу їй в руки!

    • дурень ти гриша, пофіг скільки годин ті дебіли кантувались за твої гроші, вдаючи роботу, якшо місто не прибране. Ти гриша тєрпіла і лох.

    • По вашому депутати мають прибирати вулиці? А на що тоді комунальники і цей начальник? Вони отримують за це зарплату, а якщо їх вона не устраює, то нафіг нехай йдуть з роботи!Зависть є до депутатів? Напевно того, що сам не пройшов! Скільки років привикли, що папа мав всіх своїх депутатів і всі разом ухвалювали закони, брали собі участки, і все що можна, а тепер хоть хтось не продався і хоче піти проти тої бидломаси. Напевно одна самопоміч, укропи і радикали будуть щось нормальне робити, а всі остальні вже у каманді князя.

      • хай самонеміч зробить благоє дєло, візьме мітли до рук і …покаже як слід господарювати…а то всьо язиком та язиком

  2. Гриша, а ти з мітлою в руках це писав?У мене на вулиці сніг не почищено. І нефік сидячи в кабінетах міськради фігню писати.

    • О…признався господар – в нього сніг не поприбирали бідульки! А мітлу взіти в руки слабо! Ви дограєтеся що ті комунальники доберуться до вас і на мітли посадять і відправлять у космос..хоча видно шо ви тільки звідти!

  3. Молодець! Так тримати. Оце жінка втерла носа хлопам!!!!
    То мясорубки фоткала ! Не добре! Дороги почисти не добре бо фоткала! Хватить народ не буде мовчати не ті часи!!!!!!!

  4. А шо тій бабі залишається робити на старості літ? Тільки носа комусь втирати і шукати казявку де небуть!

    • Яка старость в такі роки? Ви чо?Нормальний депутат – шухєру трохи наведе на князєй!

  5. Де так працюють по 15 годин?, щось не видно їх було, тільки ввечері розробились.

  6. Ей, БУГ, а чого не написали про результати впівбесіди у міськраді з чиновниками і ярою вашою противницею Вєрою?

  7. Були свідком як років 2 тому під міськрадою рубали лід лопатами жінки-двірники.Картина ЖАХ. Особливо коли саган дупу в мерс пхає. То ж чи не пора гроші забрати з депозиту і купити на місто малогабаритну техніку ДЛЯ ВЧАСНОГО ПРИБИРАННЯ СНІГУ З ПІШОХІДНИХ ЗОН!!! Досить ноги ламати і ганити двірників. Дайте засоби для роботи, а за 1300 зарплати, то не гріх і меру дупу витягти і по мужицьки, самому після сидіння в кабінеті зробити фітнес і показати приклад, а не не жінок показувать. А за ним і всі чиновники: хто біля садиби, а хто під багатоповерхівкою. Це приклад волонтерства , добропорядності і авторитет до виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа