<

У Володимирі–Волинському та районі стрімко збільшилася кількість пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 17.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Так, 2-го  березня близько 9 години 15 хвилин поступило повідомлення черговому служби 101, що у с. Хобултова по вулиці Київська, 14 горить господарська споруда.

На місце події виїхало друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом заступника начальника ДПРЧ-7 старшого лейтенанта служби цивільного захисту Олександра Бенеди, пожежу було успішно ліквідовано, але вогнем та продуктами горіння було знищено частину покрівлі даху та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною даної пожежі є коротке замикання електромережі. Звертаємо увагу громадян, що у зв’язку з частими випадками пожеж просимо утримувати в належному стані електропроводку та не перевантажувати її, – повідомляє Володимир-Волинський МРВ У ДСНС України у Волинській області.

4-го березня о 19 годині 20  хвилин,  поступило повідомлення, що по вулиці Вербова, 21у с. Воля-Свійчівська горить дерев’яний житловий будинок розміром 48 м².  Вогонь розповсюджувався швидко була загроза перекиданню вогню на інші господарські споруди. На місце події оперативно виїхало МПО Галинівка та друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом командира відділення Миколи Лавренюка. Ймовірною причиною даної пожежі було необережне поводження з вогнем.

6-го березня о 23 годині у с. Овадно на вул. Перемоги, 1 загорівся дерев’яний житловий будинок розміром 96 м². На місце події виїхало МПО Галинівка та друге відділення ДПРЧ-7. Знищено 80% будівлі.

Ймовірною причиною даної пожежі є необережне поводження з вогнем не встановленими особами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця