<

У Володимирі-Волинському та районі оголосили “битву” талантів. Прес-брифінг організаторів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:56 | 16.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го січня відбувся прес-брифінг із організаторами нового Володимир-Волинського шоу “Битва талантів” між мешканцями міста та району. Максим Клим’юк, голова Молодіжної ради, та Ярослав Кондисюк, очільник ГО “Нова ідея” розповіли деталі майбутнього конкурсу та анонсували призовий фонд в розмірі 30 тисяч гривень.

Як повідомили організатори, ідея виникла в кожної громадської організації окремо і досить давно, але після зустрічі вирішили об’єднати зусилля.

“Ми досить довго думали, що може позитивно об’єднати жителів міста і району, особливо та переважно молодь. Впринципі зійшлися до одного, що наша Володимирщина – це вже традиційно, з покоління в покоління багата на талановитих людей. Це те, чого вистачає і в місті і в районі (талантів – ред.). Саме тому виникла ідея по проекту. Це той проект, котрий не будеш проводити кожен рік, він цікавий раз на декілька років,” – зазначив Максим Клим’юк.

Організатори зазначили, що для участі у відбіркових турах не існує ніяких вікових та форматних обмежень. Це можуть бути співи, танці та інші цікаві і креативні таланти. Хоча як зізнаються, найбільш хотіли побачити креативні виступи.

“Трохи складніше буде організувати ці відбори у районі, оскільки села розкидані навколо міста. В районі пройде 5-ть відбіркових етапів (Зимне, Заріччя, Хобултова, Устилуг і Овадно). Я вже зустрічався із усіма представниками СБК, і знаєте 80% людей в захваті і готові брати участь. Мушу визнати те, що 20% людей скептично відносяться до боротьби проти міста, адже у Володимирі-Волинському більше можливостей розвивати свій талант,” – додав Ярослав Кондисюк.

Організатори анонсували, що головний приз становитиме 30-ть тисяч гривень. Хоча обіцяють, при можливості збільшити розмір. Максим Клим’юк пожартував і додав, що можливо до головного призу додадуть квартиру Ярослава Кондисюка. Також, організатори запевнили, що ніхто з учасників не залишиться без подарунку за участь у відбіркових турах.

На відбуркові тури запрошують і глядачів, щоб разом із журі оцінювали таланти. Вхід вільний.

До проекту долучилися: відділ культури і туризму Володимир-Волинської міськради, управлівння освіти, молоді та спорту в місті, а також фонд “Прибужжя”.

Організатори наголосили, що єдине політичне забарвлення в цьому конкурсі це – патріотизм.

Щодо журі, то буде декілька складів. Окремо журі для міста і району у відбіркових турах. А на фінал конкурсу пообіцяли “зіркове журі”, щоправда імена не озвучували.

Фінал конкурсу відбудеться 7-го травня.

Для участі у відбіркових турах необхідно реєструватись. Дати відборів та контактні номери вказані на афіші конкурсу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок