<

У Володимирі-Волинському стартував пілотний проект з роздільного збору сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 28.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Питання роздільного збору сміття неодноразово обговорювалось на різноманітних зустрічах та звітах. 26-го березня з ініціативи підприємця Галини Хорбаладзе та за підтримки міської влади були встановлені перші два контейнери для збору пластику та скла на вулицях Луцькій 101 та Старицького 3.   

Як зазначив підприємець Георгій Хорбаладзе, започаткування роздільного збору сміття у Володимирі-Волинському це не лише забезпечення чистоти у місті, але й підтримка екологічного балансу. Адже не секрет, що пластик викинутий разом з побутовим сміттям, лише накопичується, тим самим становить загрозу екосистемі.

Зараз ініціатори цього проекту готують ще декілька контейнерів, які будуть встановлені на вулицях Ніла Хасевича та Білобережній, а в перспективі планують збирати не лише скло та пластик, але й папір та металобрухт.

Ми звертаємось до жителів міста не викидати пластик та скло разом із іншим сміттям, а користуватись вже встановленими контейнерами або ж приносити таке сміття до нашого пункту зі збору побутових відходів на вулиці Ковельській, що знаходиться за магазином “Наш край”, біля військового містечка, – розповів Георгій Хорбаладзе.

Міська влада буде ініціювати встановлення подібних контейнерів для роздільного збору сміття і в центрі міста (біля парку “Слов’янський»”), щоб не лише мешканці окремих вулиць могли звикати до сортування сміття, але й жителі усього міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер