<

У Володимирі-Волинському шукають красунь для конкурсу “Міс Волинь” та “Міс Україна”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 25.03.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 2

За свою 25-річну історію Конкурс «Міс Україна» став стартовим майданчиком для багатьох українських дівчат, які досягли успішності і реалізації, завдяки не тільки перемозі, а й участі в ньому.

Учасниці конкурсу краси «Міс Україна» є втіленням краси і благородства. Протягом відбору конкурсанток почесне журі звертає увагу на соціальну діяльність дівчат, їх хобі та освіченість. Переможниці відправляються представляти Україну на конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International.

Умови участі:

  • Вік 17-24 роки
  • Зріст від 170 см
  • Громадянство України
  • Не була в шлюбі раніше або в даний час
  • Відсутність дітей
  • Відсутність судимостей та шкідливих звичок

Відбір у Володимирі-Волинському організовує фонд “Людина року” і туристична агенція “Тур А”за інформаціїної підтримки гезети “Місто Вечірнє” та “БУГ”.

Один із виступів конкурсанток відбудеться в нічному клубі Володимира-Волинського – 19-го квітня.

Історія конкурсу

Ми завжди повинні пам’ятати про красу, яка нас оточує і надихає на подвиги і досягнення. Споконвіку Україна славилася красою своїх жінок, яким присвячували вірші та пісні, заради яких створювали пам’ятники архітектури та мистецтва. Протягом багатьох століть, українки, зберігаючи мир, прославляли свої землі, ставали королевами інших держав. Легендарні історичні особистості втрачали голови від краси, мудрості та душевності великих українських жінок.

Ще в післявоєнній Європі виникла потреба в красі і її оцінкою. Такв 1947 році був створений офіційний конкурс ‘Міс Європа’.

У 1991 році Україна стала самостійним членом федерацій, які проводять офіційні конкурси краси. Таких федерацій три: ‘Міс Світ’, ‘Міс Всесвіт’ і ‘Міс Європа’. А ліцензію на право проведення національних конкурсів, переможниці яких представлятимуть Україну на найпрестижніших парадах краси, отримав Національний комітет ‘Міс Україна’.

За ці роки переможниці конкурсу «Міс Україна» завоювали не один титул на світових подіумах. Українки змогли правильно піднести свою елегантність, вишуканість і красу. Тим самим довівши і показавши українську неповторність.

Бери участь у кастингу прямо зараз і на тебе чекає нове цікаве життя, повне нового досвіду: зйомки в натоповіших глянцях, шоу, кіно і ТБ, участь у масштабних спортивних та благодійних проектах, а також нові цікаві знайомства, події, заходи… і неймовірні перспективи! Ще вчора ті, хто були зірками ТБ – сьогодні твої друзі і наставники, які діляться досвідом і надихають на досягнення найвищих цілей і планів! Тільки від тебе залежить, як ти скористаєшся усім цим – живи на 100%! Одна мить може перевернути твоє життя! Ти гідна стати наступною Міс Україна 2017!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок