<

У Володимирі-Волинському семінар для вчителів англійської мови провів тренер з Ірландії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 20.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

20-го жовтня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі відбувся семінар для покращення методики викладання англійської мови у навчальних закладах. Участь взяли вчителі із шкіл Володимира-Волинського та району, а також прибули педагоги із Нововолинська. Лектор став ірландець Роберт Хартіген, працівник кампанії Пірсон-Дітернал.

Навчальний семінар тривав протягом 3-х годин. Як розповів Олександр Бігун, викладач англійської мови та завідувач відділення педагогічного коледжу, наша адміністрація постійно шукає з’язків з носіями мови, аби навчати студентів відповідно до сучасних тенденцій в освіті.

” З кампанією Пірсон-Дітернал вже співпрацюємо близько 5 років і кілька таких семінарів у нас вже відбулися. Суть даної роботи: в першу чергу це є демонстрація таких цікавих, сучасних форм роботи. Це все вони демонструють на прикладі власних розробок та підручників. Одночасно демонструються найбільш сучасні і прогресивніші підходи до навчання,” – розповів Олександр Бігун.

img_9622
img_9626

Роберт Хартіган розповів, що найбільше у співпраці з вчителями подобається ділитись ідеями, досвідом та обговорюють його. Ірландець повідомив, що дуже сподобалась аудиторія і коли отримає віддачу, то хоче ще більше працювати.

“Вчителі постійно думають над тим чи хороший був у них урок, як зробити цей урок ще кращим, як зробити так, щоб учні знали більше? Дуже важливим є те, що вчитель має слідкувати за останніми тенденціями до вивчення англійської мови, за новинками в методології. Крім того використовувати сучасні матеріали для того, щоб студенти говорили справжньою, природньою англійською мовою,” – підсумував Роберт Хартіган.

img_9627
img_9629
img_9632
img_9633
img_9638
img_9640
img_9641




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер