<

У Володимирі-Волинському стартував опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 11.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

11-го жовтня у Володимирі-Волинському розпочинається опалювальний сезон. Як стало відомо, близько 10-ї години ранку місцеве підприємство теплокомуненерго отримало ліміти на газ, що знаменувало собою початок опалювального сезону. 

В понеділок, 10-го жовтня теплоподачу розпочали у Володимир-Волинському ТМО, ЗОШ №1 та школі-гімназії. У вівторок на брифінгу із журналістами мер Петро Саганюк зазначив, що першопочатково запустять школи опалення навчальних закладах.

Наразі проводиться запуск котелень опалення. Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук анонсував що до закінчення робочого дня має розпочатись опалення у всіх котельнях міста.

img_8628
img_8631
img_8633
img_8636




коментарів: 3
  1. чергових два обмана заступника міського голови
    1. невідомо чи можна пустити до кінця дня всі котедьні , так як до обіду директором була прийнята на роботу тільки деяка частина кочегарів
    2. до кінця робочого дня міськгазом була розпломбована тільки менша частина котелень
    як при таких умовах можна пустити всі котельні міста , повний непрофесіонвлізм чиновника …

  2. Жук, а за який х… ти там отримуєш 10 тис? Ні лічильників, ні траси, ні гарячої води, ні тепла. Сам іди кочегаром. ото прилаштувався.

  3. працівник теплокомуненерго, найгірше те, що сам на своїх колег дзяваєш, а крайній чиновник вийшов. Може Матвійчук це все сам придумав, чи йому ваші колеги дали таку інформацію?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя