<

У Володимирі-Волинському розпочав новий навчальний рік Університет 3-го віку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 22.09.2017 / Володимир /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

Новий навчальний рік розпочався у Володимир-Волинському Університеті третього віку. 21-го вересня з нагоди початку навчання у приміщенні культурно-мистецького центру відбулися офіційні святкові збори студентів і викладачів.

“Цьогоріч в Університеті працюватиме сім факультетів. 2017-2018 навчальний рік – це вже шостий для місцевих студентів. Близько ста людей зголосилося записатися на факультети та прийти на навчання. Якби не робота волонтерів, то не було б і Університету. Тому ми дякуємо усім, хто вкладає свою працю і час у цю справу. Фахівці, викладачі і студенти педагогічного коледжу, співробітники історичного музею, місцеві майстри з радістю зголошуються читати для студентів лекції”, – розповіла директор територіального центру соціального обслуговування громадян Галина Борис. 

Багато хто із студентів відвідують другий, третій, а то і шостий по рахунку факультет. На щастя, фахівці територіального центру дбають про відкриття нових факультетів, аби студентам вдавалося дізнаватися багато нового та цікавого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця