<

У Володимирі-Волинському реалізували один з перших проектів за кошти бюджету участі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 23.05.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

23-го травня у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні представили для огляду новостворений сучасний кабінет ЛФК.

Створити такий кабінет вдалося завдяки виграному проекту у рамках громадського бюджету участі. Вартувало створення та оснащення кабінету більше 200 тисяч гривень. За словами головного лікаря Олександра Клачука, втілити проект у життя вдалося під умілим керівництвом Олександра Васильчука.

У кабінеті зробили ремонт, закупили обладнання, серед якого бігова доріжка, орбітрек, масажний стіл, комплексний тренажер для виконання близько десятка вправ на різні групи м’язів та інші необхідні для кабінету ЛФК пристосування.

Розмістили кабінет з сонячного боку будівлі, щоб у пацієнтів завжди був гарний настрій для занять. Допоміг прикрасити мотиваційною фрескою кабінет викладач дитячої художньої школи Ігор Мацюк.

Як розповідають лікарі, намагалися комлектувати кабінет за доступні кошти якнайкраще, щоб він був дійсно потрібним і корисним для пацієнтів. 23-го травня оглянув кабінет та випробував на собі тренажери перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Роботою лікарів залишився приємно вражений.

Кабінет ЛФК призначений для відновлювального лікування після тяжких травм, поранень та операцій, захворювань серцево-судинної, ендокринної системи, опорно-рухового апарату. Проект зі створення кабінету – це один із перших, які впроваджені у рамках громадського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер