<

У Володимирі-Волинському п’яничка кулаками розтрощив автівку охоронної фірми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 13.08.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський міський суд зобов’язав дебошира виплатити штраф охоронній фірмі у розмірі одна тисяча сімдесят гривень за пошкодження автомобіля «ВАЗ-2109», який належить охоронній фірмі.

Вечірньої пори біля приміщення магазину «Монарх», що знаходиться по вулиці Сагайдачного,81 добряче п’яний волинян почав грубо порушувати правила громадського порядку. П’яничка вчепився до автівки охоронної фірми ДП «Арсенал СТ-5». Підійшов до авто й двічі вдарив його кулаками внаслідок чого пошкодив переднє вітрове скло та дзеркало заднього виду, – пише Під прицілом.

Цим розбишака завдав товариству ДП «Арсенал СТ-5» майнову шкоду на загальну суму 1 070 гривень та порушив нормальну роботу охоронної фірми. Тож, представники компанії подали до суду на дебошира.

У Володимир-Волинському міському суді хуліган свою вину визнав повністю та просив суворо його не карати. На що суд, визнав винним обвинуваченого в хуліганстві й призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк один рік, встановивши річний іспитовий термін. Також суд зобов’язав стягнути з нього в користь охоронної фірми «Арсенал» завдану матеріальну шкоду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок