<

У Володимирі-Волинському привітали військових із професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 5.12.2014 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Напередодні Дня Збройних сил України у Володимирі-Волинському відбулись урочистості. Зі святом вітали бійців новоствореної бригади на базі 51-ї, яка тепер носить назву «14 окрема механізована бригада».

У залі культурно-мистецького центру переглядали документальний фільм місцевої студії телебачення «Володимир», де на кадрах були військові, які загинули в АТО – пише ВолиньПост

За час проведення антитерористичної операції загинуло 77 волинян. Бійців вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятної стели.

cb-img20141205131316

«На 24-му році незалежності стало очевидним, що без боєздатної армії немає держави. І якщо держава не бажає утримувати власне військо, то буде годувати чужу армію», – зазначив новий командир 14 окремої механізованої бригади Олександр Жакун у своєму вітальному слові.

Новопризначений комбриг зізнався, що гордий сьогодні стояти пліч-о-пліч з бійцями 14 бригади.

За важку військову службу подякував армійцям володимир-волинський міський голова Петро Саганюк. Він наголосив на тому, що неважливо, яку назву сьогодні носить військова частина, адже бійці все одно є справжніми героями.

«Військове з’єднання – це наше все. Володимир-Волинський не уявляє себе без військових, як Нововолинськ не уявляє себе без шахтарів. Ми пишаємось вами, любимо вас і дякуємо, що ви у нас є!», – зазначив міський голова.

Утім, Володимирщина досі не отямилася від втрати своїх хлопців.

Біля стенду з фотографіями полеглих на війні земляків, який встановили на річницю Майдану, володимир-волинці ставлять свічки, уквітчують фото.

cb-img20141205124234

Військовослужбовці, яким пощастило вижити, обіцяють відомститись за полеглих товаришів та відстоювати рідну землю до переможного кінця.

У зону АТО після проведеного бойового злагодження вже прямує реактивний артилерійський дивізіон 14 бригади. У повній бойовій готовності і інші бійці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок