<

У Володимирі-Волинському проводять зустрічі військовослужбовців із представниками різних державних структур

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 27.01.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості вже стало доброю традицією в рамках програми «Клуб учасників АТО» проводити зустрічі військовослужбовців із представниками різних державних структур.

Так, 26 січня відбулася зустріч учасників АТО з представниками Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. В заході взяли участь 10 демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, – повідомляє Володимир-Волинський МРЦЗ.

Обговорювали юридичні проблеми, які можуть спіткати колишніх військовослужбовців, розглянули процедуру отримання посвідчення «Учасник бойових дій», права та пільги для учасників АТО та їхніх сімей, підстави та порядок їх отримання. Обговорювали, як відстояти права учасників АТО на отримання грошової допомоги в судовому порядку. Спеціалісти Центру надання безкоштовної правової допомоги наголосили на тому, що вони здійснюють повний юридичний супровід таких питань від написання позовної заяви – аж до представлення інтересів учасників АТО в судах різної інстанції.

Учасники зустрічі почерпнули багато корисної та потрібної інформації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа