<

У Володимирі-Волинському проходитиме місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 7.04.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З 1 по 31 квітня у Володимирі-Волинському  проходитиме місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

Основними завданнями місячника є:  упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону за участі широкої громадськості;  проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги державних та недержавних організацій до питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою;  стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій,  молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей у вільний час, – пише сайт міста.

До участі у місячнику залучаються  підприємства, установи та організації різних форм власності, органи місцевої влади та самоврядування, а також усі бажаючі. Найактивніші волонтери будуть нагороджені пам’ятною медаллю Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Втім, місячник передбачає облаштування не лише спортивних майданчиків, але й інших спортивних споруд – футбольних стадіонів, полів, спортивних залів. Крім того, під час місячника будуть проводити різноманітні ігри, конкурси, змагання, дні здоров’я на вже облаштованих майданчиках.

Переможці та призери місячника серед міст та районів області будуть нагороджені кубками та грамотами Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер