<

У Володимирі-Волинському проходять переговори про розвиток теплового міського господарства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 3.07.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

2-го липня у Володимирі-Волинському відбулась робоча зустріч керівників управлінь та відділів виконкому міської ради, депутатів та адміністрації ПАТ «Теплокомуненерго» зі спеціалістами ТзОВ «Європейська енергетична компанія» з обласного центру яка проходила під знаком необхідності налагодження взаємовигідних партнерських стосунків.

Справа у тому, що інвестиційна пропозиція Луцького підприємства на 1,5 мільйона євро була розроблена без урахування потреб та проблем міста. «Європейська енергетична компанія» запропонувала  розвиток теплового міського господарства  шляхом реконструкції котелень та встановлення котлів, котрі працюють на альтернативних видах палива. Для цього підприємство, отримавши у оренду території та приміщення котелень, планувало встановити обладнання литовської фірми «Енерстера», також забезпечувати їх паливом – тріскою деревини, а уже на виході продавати вироблену теплову енергію фірмі «Теплокомуненерго» – повідомляє сайт Володимир-Волинської міської ради

Зустрічні пропозиції надали представники місцевої влади: вони вимагали реєстрації філії чи дочірнього підприємства енергетичної компанії, аби забезпечити надходження податків від її діяльності до міської казни; пропонували розглянути можливості оренди і теплових мереж міста, а не лише котелень, а також наполягали на збереженні трудового колективу місцевого підприємства теплопостачання.

Наступний раунд переговорів призначено на 8-е липня, для цього до міста прибудуть і литовські консультанти. Окрім зазначених проблем, на них обговорять і питання логістики, забезпечення котелень необхідними об’ємами сировини, технічні моменти.




один коментар
  1. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Треба поїхати нашим депутатам та керівнику Теплокомуненерго на цю зустріч 8 липня. Думаю впустять .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер