<

У Володимирі-Волинському продовжили будівництво 44-х квартирного будинку для військовослужбовців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 19.06.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Минулого тижня у Володимирі-Волинському розпочалося активне будівництво 44-х квартирного будинку для військовослужбовців. Нагадаємо, що добудувати 44-х квартирний будинок було вирішено ще у 2015-му році і вартувало на той час понад 6-ть мільйонів гривень.

Зокрема, у 2015-му році губернатор Волині Володимир Гунчик запевнив, що отримав лист з підтвердженням про будівництво багатоквартирного будинку для військовослужбовців.

Із 2015-го року, будівництво перенесли на 2016-й та обіцяли здати до кінця року. Тоді ж питання добудови 44-х квартирного будинку у Володимирі-Волинському вперше прозвучало в стінах Верховної ради, тоді ж було виділено 8 мільйонів на добудову. Робота не була розпочата, адже кошти не були перераховані.

Однак, тендер на визначення підрядної організації був оголошений лише на завершення року. Проте, в області запевняли, що в першому кварталі 2017-го року довгоочікуваний будинок завершать та можливо приїде гарант “перерізати стрічку”.

В лютому 2017-го року міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вкотре повідомив, що роботи відкладаються і хоча на цей раз на менший термін – до 8-го березня. З настанням сприятливих погодніх умов було оголошено, що з дня на день мають розпочати добудовувати будинок. Однак в цей час виникли інші проблеми, котрі вирішували тижнями: не завезли пісок для будівництва та не підключили до електроенергії.

6-го червня, звернення до прем’єр-міністра України оприлюднив народний депутат України Ігор Гузь. У відео-зверненні нардеп нагадав, що “потрібно тримати слово або ж не розкидатися обіцянками”.

І вже 13-го червня на брифінгу міський голова Володимира-Волинського повідомив, що днем раніше було вирішене питання підключення будинку до електропостачання та роботи з добудови 44-х квартирного будинку були розпочаті.

Однак наступний курйоз не змусив довго на себе чекати і вже 15-го червня під час засідання виконавчого комітету міської ради, депутат Олег Тимосевич повідомив, що у будівельників відсутні ключі від об’єкту.

Інтернет-видання “БУГ” буде відслідковувати добудову 44-х квартирного будинку для військовослужбовців. На завершення додамо, що наразі озвучують, що об’єкт планують здати в кінці листопада 2017-го року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця