<

У Володимирі-Волинському продають лотерейні квитки для підтримки армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 21.05.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимирі-Волинському досить часто проводяться різні акції на підтримку українських військових, зокрема, бійців 14-ї ОМБр. Відділ у справах сім’ї молоді та спорту за підтримки міського голови Петра Саганюка та управління економіки виконавчого комітету міської ради вперше проводять патріотичну лотерею.

Вартість однієї лотереї – 10 гривень. Її можна придбати у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту (вул. Івана Франка, 8), або у відділі бухгалтерського обліку виконавчого комітету міської ради (вул. Данила Галицького, 5,  каб. № 6), – пише Рідне Місто Володимир.

Розіграш призів відбудеться під час ярмарку – 23 травня – на площі Героїв. Лотерея спрямована на підтримку бійців 14-ї ОМБр. За зібрані кошти буде придбане те, що вкрай необхідне для військовослужбовців нашої бригади.

За словами Олени Диньковської, головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, на учасників чекають досить корисні та цікаві призи.

“Ми надрукували 3 тисячі лотерей, наразі більше половини з них уже продано. Реалізація лотерей здійснюватиметься до четверга, 21 травня, якщо усі вони не будуть продані до того часу, то їх можна буде придбати й під час ярмарку. Отож поспішайте купити лотерею та підтримати наших військових”, – зазначила Олена Диньковська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця