<

У Володимирі-Волинському правоохоронці спілкувалися із громадою (фото)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 25.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Аби розповісти жителям району про роботу правоохоронців, у світлиці Володимир-Волинського МВ УМВС України відбувся звіт виконувача обов’язків начальника міськвідділу міліції Олександра Могилецького. Про це повідомляє Володимир-Волинський МВ УМВС України у Волинській області.

Спілкувався із громадянами заступник через те, що керівник міліції району Віталій Здомищук разом із колегами перебуває у зоні проведення АТО.

Свою доповідь підполковник міліції почав зі статистики скоєних правопорушень, де вказав на те, що, незважаючи на важку ситуацію в країні, на території обслуговування скоєних тяжких злочинів не побільшало:

– Із початку року в районі зафіксовано чотири умисних убивства, і всі вони розкриті, вбивці затримані, а деякі вже і засудженні та відбувають покарання.

Відлуння бойових дій на Сході зафіксували у у Володимирі-Волинському, адже нещодавно працівники міліції вилучили у місцевого жителя гранати, які намагався реалізувати у місті. Ще один боєць надіслав поштою до нашого міста посилку з вибухівкою та боєприпасами.

– Виявлення осіб, які можуть володіти зброєю або іншими небезпечними для здоров’я і життя предметами, перебуває на особливому контролі, – зауважив підполковник міліції.

У своєму звіті Олександр Могилецький розповів також про здобутки та недопрацювання у роботі всіх служб міськвідділу.

Користуючись нагодою, правоохоронець застеріг громадян від шахраїв. Особливо акцентував на «діяльності» спритників, які переважно посеред ночі «повідомляють» тривожну новину щодо сина чи іншого родича, який потратив у біду чи скоїв ДТП:

– Сценарії вимальовують різні, але суть їх зводиться до одного – терміново потрібна значна сума грошей. І довірливі родичі несуть невідомим людям не лише тисячі гривень, а й доларів. А лише згодом, зрозумівши, що їх ошукали, приходять у міліцію.

Насамкінець Олександр Могилецький запевнив, що володимир-волинськіправоохоронці робитимуть усе для того, аби жителі району почували себе захищеними.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер