<

У Володимирі-Волинському працівники ДАІ затримали волинянина, який роз’їжджав на авто без документів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 5.10.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

На Волині працівники Державтоінспекції зупинили нетверезого водія на незареєстрованому автомобілі. Правоохоронці склали на порушника низку адміністративних протоколів .

Вчора, 4-го вересня о 1-й годині під час несення служби в місті Володимир-Волинський інспектори супроводження роти взводу ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Ауді А-6». За кермом автівки перебував 21-річний житель села Самари Ратнівського району. Перевіривши документи, правоохоронці встановили, що автомобіль не зареєстрований у встановленому законом порядку, а водій керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія, – інформує прес-служба волинської міліції.

– На порушника було складено низку протоколів за ст. 130 (Керування в нетверезому стані), ст. 121 (Керування транспортним засобом незареєстрованим в установленому порядку) та ст. 126 (Керування транспортними засобами без посвідчення водія) Кодексу України про адміністративні порушення, – розповів начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Андрій Бондарук.

За словами очільника Державтоінспекції Волині, на території області триває комплекс профілактичних заходів «Автомобіль». Тож в рамках цієї операції працівники ДАІ здійснюватимуть ряд заходів, спрямованих на виявлення фактів незаконного ввезення в область незареєстрованих транспортних засобів з-за кордону та з тимчасово окупованих територій і зони проведення АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця