<

У Володимирі-Волинському повинен бути госпітальний округ, – мер міста Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 26.01.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 12

Створити шість госпітальних округів на Волині, зокрема, у Володимирі-Волинському – такої думки міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

У коментарі діловому виданню Волині “Конкурент він розповів, що у місті, де 40 тисяч населення, та ще 35 тисяч у Володимир-Волинському районі, має бути створений госпітальний округ.

“Є чотири міста обласного значення. Ми не повинні бути обділені, бо в нас найбільше військове з’єднання на Західній Україні. У нас розміщена 14 військова бригада, три прикордонних відділи та ракетно-зенітний полк. У нас гарний медичний заклад на 500 ліжко-місць. Ми вклали капітальні кошти та зробили чудовий пологовий будинок, де кожна породілля зараз має палату з усіма зручностями. Поруч з містом розташований державний перехід “Устилуг-Зосін”, де за добу проходить вісім тисяч людей. Через саме місто проходить центральна дорога “Брест-Львів” та “Київ-Устилуг”. У нас найбільша станція переливання крові. Ну як так? В області колишній керівник (нині покійний) обласної державної адміністрації Борис Клімчук ставив питання про шість госпітальних округів. І хай би було! А в Києві б подивилися – треба шість чи ні. До всього треба підходити по-державному”, – сказав він.




коментарів: 12
  1. Так військові обслуговуються в військових госпіталях,а не в міській лікарні.

  2. А причому тут війькові, якщо в цивільній лікарні не лікуються – лише в госпіталях??? Бреше ваш саган як дише. То ж не те що, лишити місто без лікарні, вона там буде ваша чудова “на 500 ліжкомісць”. а у Нововолинську буде госпітальний округ!!!!! Бо місто більше, має більше перспектив і більший розвиток інфрастурктури, лікарня більше забезпечена!!! А саган хоче в себе округ, бо хоче ще більше красти з фінансових надходжень!!!! Нема совісті!!

    • наше місто і наш ГОЛОВА .Володимир та район це понад 50 000 зареєстрованих громадян.військові такіж громадяни а не по “іра” разумінію лікуються і в ТМО .а щоб всьо відаюча”іра”знала то на всю Волинь ОДИН ВІЙСЬКОВИЙ ГОСПІТАЛЬ десь на 50-70 ліжок.і коли там лікуються військовіто лежать не від ангіни чи послизнувся.і ГОЛОВА за округи в Володимирі та в Н-Волинську. і не винось сморід своїх “майток” а переполощи в себе в кориті.

  3. Мова не йде що вибирати Нововолинськ чи Володимир-Волинський, а мова йде що повинен бути госпітальний округ і там і там, П.Саганюк не живе по тому принципу що згоріла хата в мене хай ще і в сусіда згорить. Просто потрібно дбати про людей, про те що лікарняні заклади повинні находитись поруч з населенням а не за десятки кілометрів, що навязує нинішня влада України в Кєві, їм цього не зрозуміти тому що в них засвербить в одному місці то вони сідають в літак і летять за кордон, а простим смертним Українцям роблять таке поліпшення щоб скоріше вимирали.

    • А хто згадає, як звали того народного депутата, що загнувся після вогнестрілу на полюванні в простій районній лікарні? І можливість “закордон на лікування” не допомогла, коли припекло. Наекономив в свій час на рядовій медицині.

  4. Також підтримую ініціативу створення госпітального округу у Володимирі, а не проти того щоб округ був одночасно і у Нововолинську. Давайте будемо говорити реально, більшість сіл сусіднього Локачинського району традиційно орієнтувались на Володимир, також значна частина сіл Турійського і Любомльського району також орієнтувалась завжди на Володимир. Крім того якщо говорити обєктивно то у Володимирі, для створення округу є усе необхідне, Все таки відносно хороша матеріальна база(приміщення лікарняних закладів та інше). Крім того дійсно Володимир місто – військових, Що обовязково потрібно враховувати. Крім того Володимир – вузол автомобільних доріг. Хоча тут є уточнення – дороги ці мають таку назву “Устилуг-Луцьк-Рівне”, та “Ковель, Володимир-Волинський, Червоноград, Жовква”, “Піща -Любомль, Володимир-Волинський,Павлівка-Берестечко” І ще уточнення у Володимир-Волинському районі (без міста ) населення десь 28 тисяч, це також втавда (статистичні дані)

  5. Таке враження, що військові лише у госпіталі лікуються… нехай дописувачі з Нововолинська зайдуть у час прийому на 2 та 3 поверх поліклініки і нагадають про госпіталь першому зустрічному військовослужбовцю!

  6. Декілька днів тому 2 фури, що застрягли в ожеледицю біля Суходіл заблокували ЄДИНУ дорогу з більшої частини планованого округу до Новіка на 4 години. Зима кожного року є, а “швидкої”-вертольота немає. Подивіться на карту – де географічно краще розташування для округу.

  7. Пєтя Саганюк, а де ти раніше був? Вже спохватився? Ше раз хочеш бути мером?

  8. Ну добре. Зроблять у Володимирі ще один госпітальний округ. А якщо після цього у Нововолинську заборонять приймати володимирських? У вас же свій округ? Рівень обслуговування у Володимирі дійсно всіх задовільняє? Ну тоді все О.К.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер