<

У Володимирі-Волинському повним ходом йде ремонт доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 23.07.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 2

На вулиці – плюс тридцять. У таку спеку виникає величезне бажання скупатися у прохолодній річці або ж озері. Та геть не хочеться сидіти у душному офісі або ж працювати десь під відкритим небом.

Але працівники комунального господарства «Полігон» змушені розкидати гарячий асфальт, латаючи вибоїни у нашому місті під спекотним сонцем. За два місяці копіткої роботи вони вже встигли викласти біля трьох тисяч квадратних метрів території, відмовившись від фінансування усіх допоміжних організацій, – пише Слово Волині.

У ремонтній бригаді трудяться чоловіки різних спеціальностей, і виконують свою роботу досить професійно. Як розповів директор «Полігону» Олександр Козичко, наступним їхнім об’єктом стане вулиця Привокзальна. А ще до дня міста за власний кошт це підприємство встановило 14 смітникових урн у парку Слов’янському.

Усі ці роботи взяв під особистий контроль міський голова Петро Саганюк, який не тільки допомагає з фінансуванням, а й особисто перевіряє. Ось так, метр за метром, дороги на вулицях та дворах матимуть привабливіший вигляд, завдяки працьовитим рукам комунальників.




коментарів: 2
  1. Саганюк молодець!!!! Так тримати!!!! Вся моя родина підтримае його, якщо Він піде на вибори!!!! Щоб там не говорили за Петра Даниловича ві единий хто може дати раду депутатам брехунам які тільки говорять а нічого не роблять!!!! Слава Ураіні!!

  2. Багато знайомих моїх також голосуватимуть за Саганюка. Бо вважають його господарем міста, а не балаболом і піарщиком. Люди не сліпі і бачать, хто реально робить, а хто тільки створює видимість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер