<

У Володимирі-Волинському пошкодили дитячий майданчик для дітей з обмеженими можливостями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 19.09.2016 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарів 20

В суботу, 17-го вересня, у соціальних мережах з’явилась інформація, що невідомі пошкодили нещодавно відкритий майданчик для дітей з обмеженими можливостями.

Як зазначила дописувач Інна Крутчик, на майданчикові поломаний місток, зігнуте баскетбольне кільце, зламаний тренажер для рук, вкручені шурупи в колеса, частково зруйнована декоративна гірка та відломані гілки в насаджень.

“Прийшовши з дитиною на спортивно ігровий майданчик, я була ШОКОВАНА від побаченого: Поломаний місток, зігнуте баскетбольне кільце,зламаний тренажер для рук, вкручені шурупи в колеса, частково зруйнована декоративна гірка.Хочу зауважити що даний майданчик був створений для діток з особливими потребами,батьки діток старалися,вкладали свою любов,щоб дітки мали де займатися і розвиватися, але непройшло і трьох днів після відкриття.Як прийшли якісь НЕЛЮДИ і зруйнували те,що небуло для них призначено ГАНЬБА тим батькам,які виховують таких ПОКИДЬКІВ,які неоцінюють людський труд і немають ніякої шани і розуміння до ДІТОК з особливими потребами. Батьки наголошуйте своїм дітям, що неварто так робити, надіюсь на чуйність і розуміння!!!” – написала у Фейсбук Інна Крутчик.

Ініціатор створення спортивного майданчику для дітей з обмеженими особливостями Олена Кандиба розповіла, що самостійно відремонтують поломані тренежари, а також задумались над встановленням огорожі.

“Ми спочатку були проти огорожі, але зараз мабуть встановимо. Це майданчик для діток з обмеженими можливостями. А для інших дітей, у яких більше енергії і сил, то потрібно розширити територію, доставити гойдалки для старших дітей, можливо боксерські груші та інши тренажери. Будемо над цим працювати,” – повідомила в телефонній розмові Олена Кандиба.

Також Андрій Кандиба розповів, що на майданчику встановить камеру відеонагляду, аби “для тих у кого забагато енергії, щоб зникло бажання щось ламати і трощити”. Доступ до камери нагляду доступ буде наданий правоохороним органам.

Нагадаємо, що побудували цей майданчик за рахунок мікрогранту, який був наданий Фондом Ігоря Гузя “Прибужжя”, коштів організації “Берег надії”, підтримки підприємців та небайдужих жителів міста.

Додамо, що це вже другий дитячий майданчик побудований по співфінансування з Фондом “Прибужжя”, який пошкодили після відкриття. Перший – у селі Сусваль (до перейменування Жовтневе) Володимир-Волинського району.

img_0143
img_0146
img_0150
img_0151
img_0153
img_0156
img_0159
img_0162




коментарів: 20
  1. Даремно Андрій Кандиба не встановив камеру до того, то ті шурупи були б вкручені в голови тих ідіотів. І після цього фонтан для них збудуй? Та з єдиною метою, – мо потопляться.

  2. ой то певно не до кандиби опоненти, то противники гузя так “помагають”. Але друзяки як мона ламати дитячі речі, то ж їх для хворих строїли, а ви взяли і отаке зло зробили

  3. ой то певно не до кандиби опоненти,хто там такий кандиба у володимирі, то противники гузя так “помагають”. Але друзяки як мона ламати дитячі речі, то ж їх для хворих строїли, а ви взяли і отаке зло зробили

  4. Як я розумію, то в поліцію не звернулись… Хоча на цей майданчик варто привести тих, хто проти їх розміщення і кричать, що кошти потрібно вкладати в дороги… Зараз побачимо, як “Аміла” закатає понад 6 мільйонів…
    Ну а ініціативним людям завжди респект, і можна без політики і сарказму коли шось робиться для дітей

  5. Гілки поламані…це дерево що на фото таке було до майданчика. Це по перше,а по друге чому нікого не бентежить якої якості майданчик??? Чи дотримані усі умови? І чи він взагалі безпечний для тих діток? Як можна говорити що це для одних дітей, А іншим зясь?! На території кого він знаходиться? Батьки платять гроші за гуртки, А їхнім дітям не можна виходить на цей майданчик???!!! І яке вони мають право робити огорожу,це їхня приватна власність???!

      • це що кандиба “будущий мера”? то продаю квартиру або обміняю на будь-яке інше житло в будь-якому іншому населеному пункті.

  6. Так саме для тих діток з обмеженими потребами,а гроші ви платите за гуртки і там займайтеся.

  7. А ви для того щоб писати такі коментарі в адресу дітей Інвалідів,то провели б ряд профілактичних заходів з вашими дітьми,і черговий раз нагадали що неможна на лавку залазити з ногами в зутті,але ви зараз будете візжати що моя дитина такого неробить.

  8. Та щей охочих помогти звести цей майданчик ьуло “хоч греблю гати” а пісяк як струганих олівців,мали би совість возмущатия на рахуно огорожі.Там треба систему контролю психіатра встановити щоб сміття таке непопадало,Волинь,Лікбез

    • Ой красіво кандиби ви вмієте писати коментарі про себе іменем народу. Роман Томашевський це підтвердив)))))

  9. Це не Кандиби,це обурені батьки дітей які приклали чимало зусиль,а ви шановний лікбез невстромляйте носа куди мій собака невстромляє х…!Доречі навідміну від вас ніхто неприховує своє ім’я,а ви як покидьок,трус ховаєтесь.Ви ще зачепіть тему війни,отоді ми поговорим.І взагалі непишіть більше коменти в сторону дітей,та їх батьків,ви гнила людина,ви уявити неможете як важко батькам котрі піклуються особливими дітьми.

  10. перестаньте мусолити мою статтю, вона звичайна констатація факту, а не розслідування. “обіжениє” зявились бо бач я прізвищ не вказав тих хто допомагав будувати майданчик. До речі у матеріалах наших газет теж не вказані прізвиша, мені цікаво, хтось зателефонує до редакторів і винесе їм мозок. перед тим як розповідати хто є хто, хоча б поспілкуйтесь з цією людиною.

  11. а майданчик знищили явно не малі діти, бо так валити по ручному тренажеру, щоб метал тріснув…та й шурупи вкрутили у шини не випадково.

  12. Мова взагалі йде не пропрізвища,а всілякі невдоволення від людей які несуть брєд

  13. Насправді, якби всі між собою спілкувались відразу після конфлікту/непорозумінь, не було б ніяких проблем. Мова про дотримання якихось вимог чи “галімість” майданчика дійсно не доречна, бо я думаю дуже легко можна взяти в Кандиб кошторис і самому порахувати, скільки грошей на що пішло. А судити гарний він чи ні – це вже справа смаку. А якщо мова йде не про прізвища, то не варто їх вживати, особливо в образливих реченнях, наголошу, не знаючи людини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця