<

У Володимирі-Волинському поліцейський “заправляв” пластмасову каністру в кузові службового авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:34 | 8.05.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 15

Зранку, 8-го травня, на заправці WOG по вулиці Устилузькій водії стали свідком, як поліцейський заправляє пластмасову каністру, котра стоїть в кузові службового авто.

Автор відео побажав залишитися анонімним.

Зазначимо, що згідно з вимогами правил техніки безпеки, категорично заборонено відпускати пальне у пластиковий та скляний посуд. Працівники автозаправки зобов’язані дотримуватися зазначеної вимоги, однак у випадку з поліцейськими допустили виключення, або ж не помітили адже каністру заховав у кузов службового авто.




коментарів: 15
  1. Оце так сенсаційна новина!!! До слова, одна 20 літрова каністра коштує понад 400 гривень. Тому порада поліцейським: наступного разу наливайте у металеве відро. Це набагато дешевше і відповідає всім правилам техніки безпеки.

  2. Всім розумникам.норми які забороняють наливати у пластикову тару написані у 1972 році кабінетом міністрів УРСР.з того часу пластик став в рази кращим.а совкові закони залишились

    • експерт, нє ? краще – гірше – такий сильний аргумент шоб не виконувати норми

  3. Тут мова скоріше не про правила безпеки чи то їх порушення, а те що коп заправляє каністру не за готівку з власної кишені, а службовою карткою з грошей платників податків, а пальне піде “на лєво” ((

    • на відео видно, що він розраховується службовою карткою? :-). Хоча я розумію, що поліцейський робить неправильно у будь-якому випадку. Навіть якщо він заправляє за свої гроші власну “спеціальну” каністру, солярою для свого домашнього трактора, то цього не слід робити використовуючи службовий автомобіль. Хоча, можливо у такого ж поліцейського авто стався форс-мажор і він не дотягнув до заправки. Одним словом розходимось, бо це тільки наші фантазії і не більше. Краппку поставити може Поліція, коли проведе розслідування (внутрішнє) цього випадку. Тому в ФБ тегаю Луцьку поліцію.

  4. В ЄВРОПІ є каністри для палива які продаються майже у всі х супермаркетах та заправках і вони пластикові і коли заправляєш у них то ніяких питань не має на заправках !

    • а дикі племена Африки роблять літаки з соломи і дивуються, чого вони не літають…

    • так і на заправках такі продаються, тільки відпуск з паливної колонки в нього заборонений, зберігати можеш.

  5. я недавно по всіх заправках бігав недавали тоже думав кум прииде тоже недадуть а тут все на лице.на анп начальник бивший митник. скики просив недав.так би він митний кодекс дотримувався.

  6. якщо ми з нововолинська де нам заправлятись і як що в нас немає заправки wog де заправлятись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер