<

У Володимирі-Волинському пенсіонера залишили без велосипеда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 21.07.2016 / Володимир /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

До Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення від пенсіонера.

Йшлося про те, що 19 липня орієнтовно о 23:00 у місті Володимирі-Волинському невідомий викрав його велосипед. За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження та за гарячими слідами визначила особу злодія. Про це йдеться в повідомленні ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що 19 липня орієнтовно о 23:00 у 75-річного пенсіонера, жителя Володимира-Волинського, від магазину по вулиці Устилузькій невідомий викрав велосипед. Сума завданих збитків становить чотириста гривень.

«Завдяки професійній роботі інспектора поліції Миколи Боярчука особу злодія оперативно встановлено. Крадіжку велосипеда скоїв 42-річний місцевий житель, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Велосипед вилучили та повернуть власнику», – повідомив керівник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

Слідчі кваліфікували подію за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до трьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер