<

У Володимирі-Волинському організатори фестивалю “Княжий” провели нараду з міською владою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 16.05.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

16-го травня за ініціативи організаторів фестивалю “Княжий”, котрий відбудеться у парку села Заріччя на межі з Володимиром-Волинським 23-24 червня, відбулася нарада з керівниками відділів та управлінь міськвиконкому, місцевих комунальних підприємств і служб, медиками, поліцією та рятувальниками, представниками Зарічанської ОТГ і ін.

Ініціатор та головний організатор проведення фестивалю – Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя“. Цьогоріч захід підтримала спонсорськими коштами Володимир-Волинська птахофабрика під новим брендом “Епікур“. Фестиваль минулого року і цьогоріч відбувається за активної підтримки Володимир-Волинської міської ради.

За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, фестиваль заслуговує на підтримку і допомогу, адже популяризує історію Володимира-Волинського, заманює в місто туристів та уже став відомим серед багатьох українців.

Помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч розповів, що цього року на фестивалі велике значення відводиться саме безпеці відвідувачів. Буде посилена охорона.

“Уся територія фестивалю буде огороджена чотириметровим парканом. Буде, як і минулого разу, два входи. Проте на них буде виставлена охорона, котра здійснюватиме поверхневий огляд. Фестиваль “Княжий” – безалкогольний, тому проносити алкоголь на територію буде заборонено. Також охорона звертатиме увагу на осіб, які знаходитимуться у стані алкогольного сп’яніння. Це сімейний фестиваль і його організатори виступають за здоровий спосіб життя”, – розповів Андрій Бокоч.

Як зазначили організатори, захід вперше відбувся минулого року. Цьогоріч же він буде масштабнішим і цікавішим.  Так уже оголосили учасників музичної сцени, серед яких відомі українські гурти “Kozak System”, “ТНМК” та інші,  а також гурти з Республіки Білорусь.

Ми плануємо більш насичену та цікаву програму, ніж минулого року. Так замість однієї сцени у нас буде дві: Сцена музики та Сцена дійств. Також ми зберегли успішні локації “Літературна сцена” та “Гутірки”. Не хочеться зараз розкривати усі карти, але до нас приїде багато відомих особистостей. Додали ще чимало нових заходів у рамках фестивалю для дітей і для дорослих.  У нас потужна команда  і разом з вами нам під силу організувати найкращий захід”, – розповіла координатор фестивалю Катерина Музичук.

Учасники наради обговорили технічні запитання проведення фестивалю у робочій атмосфері.




один коментар
  1. проводити в місті фестивалі , колм на Сході майже кожний день ллється кров бійців української армії , коли часто матері оплакують своїх синів і коли горе чуть не уожний день поселяється в домівках багатьох українських родин – це вища степінь падіння моралі в суспільстві , жаль що таку терденцію підтримує і наша місцева влада …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця