<

У Володимирі-Волинському очікують зменшення кількості субсидіантів на 60%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:16 | 8.05.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 4

8-го травня під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів, очільник Володимир-Волинського соціального управління Олександр Смикалюк повідомив, що очікують зменшення кількості людей, які отримують субсидії.

Такі зміни зумовлені внесеними новими правилами на державному рівні. Смикалюк зазначив, що ймовірно зменшиться кількість людей, які отримують субсидії на 60%.

Додав ще й керівник, що наразі уряд скасував заяву-декларацію на отримання субсидії, а нової не було оприлюднено. Пізніше ситуацію у Володимирі-Волинському прокоментує Смикалюк під час прес-конференції.




коментарів: 4
  1. взагалі навіщо надавати ці субсидії , уряд повинен був би встановити економічно-обгрунтовану ціну на газ , враховуючи реальну ціну українського газу , якого в Україні є достатньо . і тоді реально допомагати тим , хто дійсно має невеликі пенсії чи незначні доходи . А зараз багато то хто має значні доходи , що звязані з комерційними поїздками за кордон , ще отримують субсидії , чи мають по дві-три машини на польській чи литовській реєстрації чи працюючи нелегально по ремонту квартир , чи заробляючи значні суми репетиторством теж мають субсидії . Жаль , що більшість людей не розуміють , що ті що так отримують субсидії фактично забирають частину пенсій у пенсіонерів , бо субсидії йдуть з бюджету , а це все є загальні кошти всього україмського народу …Це давно зрозуміли за кордоном , тому якщо в цивілізованих краінах хтось щось краде з бюджету чи живе не по доходах в відповідні органи йдуть звернення по такі випадки і це для більшості країн є нормою і там не можливо за декілька років стати мільярдером …

  2. Субсидії та пільги – це знущання з народу та велика комерційна схема для багатіїв. Шановні урядрвці, дайте достойну зарплату для тих хто реально працює і пенсію для пенціонерів, які віддали життя роботі, державі. Скільки вже можна принижувати народ та створювати комплекс неповноцінності для осносної продуктиної маси населення? Зробіть просту формулу – працює людина, отримує достойну зарплату, а не мізер порівняно з вашими зарплатами (вважаю, що більшість “парламентарів”, “бізнесурядовців” не не працюють й на 10% як відповідальний вчитель, інженер, лікар…). Зарплати повинно вистачати на комуналку, відпочинок і т.д. Буде достойна зарплата – буде більша пенція. Наші батьки та дідусі з бабусями не повинні жебракувати в держави!

    • є два варіанти, один фантастичний, другий рєальний…
      – давай спочатку розглянемо рєальний…
      – прилетять інопланетяне і все зролять за нас !
      – а фантастичний ?
      – фантастичний Василь Ц пропонує…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа