<

У Володимирі-Волинському обікрали автомобіль прямо на подвір’ї власника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 3.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

2-го вересня, мешканець Володимира-Волинського повідомив представників поліції про те, що з його автомобіля Рено Трафік було викрадено побутової техніки на більш як 40 тисяч гривень.

За словами потерпілого Ярослава, 1977 року народження, невідомі особи проникли на його подвір’я де стояв автомобіль, розбили в ньому скло та винесли побутову техніку. Проводиться перевірка обставин скоєння злочину, відкрите кримінальне провадження.

Ще одне повідомлення про крадіжку надійшло до міського відділу поліції відмешканця Володимира-Волинського Іллі, 1968 року народження. За його словами, з квартири в якій він мешкає було викрадено 1700 гривень. Також потерпілий повідомив, що близько місяця тому він загубив ключі від цієї квартири.

За оперативними даними, правоохоронцям вдалося встановити, що до цієї крадіжки причетний мешканець міста Стефан, 1990 року народження, в якого були вилучені ключі (схожі на загублені потерпілим). Проводяться встановлені законодавством заходи.

Працівники міського відділу поліції нагадують, що триває місячник добровільної здачі зброї. Станом на 3-тє вересня, правоохоронцям здали гладкоствольну рушницю, газовий пістолет, рушницю Іж-54 та 39 набоїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер