<

У Володимирі-Волинському невідомі знищили таблички із закликом не смітити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 30.05.2015 / Володимир /
Перегляди
147
/ коментарі 4

Таблички, які були встановлені у Володимир-Волинському парку були знищені невідомими.

Про це у групі «ВолодимирІнфо» у Facebook повідомила Валентина Борусевич.

«Не довго провисіли наші інформаційні таблички у парку. Сьогодні вже одну виламали. Цікаво що думав цей нелюд, коли ламав її, нищив дерева, смітив??? Напевно нічого, бо розумової діяльності немає у тих, хто без мозгів!!! Шкода і за природу і за таких людей. А батькам повинно бути ще й гірко на душі, що не виховали з даної Богом дитини Особистість», – написала Валентина.

Нагадаємо, Володимир-Волинці самостійно борються із сміттям на вулиці

11390102_1627641254139782_4458734924975476698_n




коментарів: 4
  1. Табличка не в тему певно була, з помилками (бумажка, це у нас кацапи пишуть), брехнею (свиня охайна тварина, за будь яким посиланням можна глянути), плагіатом (https://blog.dyos.ru/2013/06/ad.khv.html) та рекламою.

  2. Хай краще зроблять без помилок і без свині, надрукують та повісять подібну або аналог, без кацапськіх слів та без чистих свиней

  3. як говорять так і пишуть, зрештою нам ніколи не зрівнятися з європою, як не пиши на табличках більшість людей всеодно будуть смітити, була пимилка чи ні ця табличка всеодно чиясь праця, хтось зробив перший крок потратився на матеріали виділив час щоб встановити її, а хтось просто йшов і вирішив зірвати бо щось йому не сподобалось.

  4. Та таблички ніколи нікого не переконували, ба більше, вони навіть провокують до певної міри на вчинення навпаки. Смітник став би вирішенням проблеми, оскільки не викликав би емоційного протесту, а був би лиш мовчазною підтримкою чийогось бачення чистоти. Інша справа, що його б вкрали рано чи пізно, і з цим теж потрібно боротись, тільки як???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер