<

У Володимирі-Волинському неповнолітнього злочинця позбавлять волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 19.10.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський міський суд виніс обвинувачувальний вирок неповнолітньому жителю міста. Дії вчинені суб’єктом правопорушеня кваліфікували за статтею 185-ю, Кримінального кодексі України, крадіжка.

Неповнолітнього злочинця звинуватили в неодноразових крадіжках мобільних телефонів, гаманців велосипеда. Дані злочини підсудний вчиняв як у місті Володимирі-Волинському так і в районі. Також, на нього, відкрито кримінальні провадження у Нововолинську, Туріську та Ковелі.

Володимир-Волинський міський суд в якості покарання за вчинені злочини виніс обвинувачувальний вирок та присудив до трьох з половиною років позбавлення волі. Дане рішення прийняте у зв’язку з тим, що повторні злочини були вчинені у  період умовного покарання за крадіжки. Так у 2014-му році Володимир-Волинський міський суд вже призначив покарання у формі 3-років умовно.

На момент винесення рішення підсудному було 17-ть років, а 27-го листопада 2015-го року виповниться 18-ть. Також, ще пройдуть судові слухання у Нововолинську, Туріську та Ковелі і в залежності від моменту винесення вироку може збільшитися термін позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок