<

У Володимирі-Волинському не вщухають дискусії навколо будівництва фонтану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 12.07.2016 / Володимир /
Перегляди
43
/ коментарі 4

Відкласти будівництво фонтану та провести громадські слухання з цього питання хочуть у Володимирі-Волинському.

Петицію під назвою «Вимагаємо проведення громадських слухань та вивчення потреби будівництва фонтану у місті» зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій, – інформує власкор «Вголосу».

Дискусію розвинули депутати Володимир-Волинської міської ради Віра Сєргєва, голова фракції політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»» та Сергій Барщевський, голова фракції «Радикальної партії Олега Ляшка».

Депутати інформують, що на сесії міської ради 15 липня 2016 року буде розглядатися питання виділення перших коштів, а саме 100 тисяч гривень, для виготовлення проектно-кошторисної документації. Орієнтовна вартість всіх робіт – 2 млн грн.

«Розглядається питання пошуку грантових коштів на будівництво фонтану. Але його утримання і обслуговування лишаться назавжди у витратах, що будуть щорічно закладатися у Бюджет міста. У Володимирі-Волинському є безліч вулиць, мешканці яких не можуть дочекатися елементарного асфальтування, каналізації чи відведення дощових вод. Для таких жителів міста важливішою проблемою стають незручності проживання, а не фонтан у центральному парку міста. Вважаємо, що будівництво фонтану не є першочерговим у найближчий час. Вимагаємо відкладення цього рішення і проведення громадських слухань, письмових рішень усіх громадських організацій та трудових колективів установ, підприємств міста», – йдеться у петиції




коментарів: 4
    • як побудують, то не приходь, дітей не приводь, сиди в дома і зща проблеми думай.

  1. який фонтан для нашого б…….,краще б дорогу якусь заасфальтуфали!!! а з дітьми погуляти є де і без фонтану!!!!

  2. Та просту велодоріжку більше варт впорядкувати на Ковельській від ВМ до лісгоспу, чи й далі.З пандусами знаками. Щоб 2 мами з коляками могли вльно гуляти і люди розминутись, Але не нищити старе, воно послужить, а поряд смугу зробити- прям бульвар.Зону відпочинку впорядкувати – з лавочками, альтанками чи пергомлами, озеленення, як не як центральна вулиця і за каналізацію зливову слід памятати.Її ж бо там зовсім нема,Ще трохи і на Венецію перетворимось. А фонтан примха 2х чиновників. Крім нього можна щось корисніше 2 лимони вкласти. Безмізкість у частини наших “керовнікув” зашкалює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер