<

У Володимирі-Волинському “накрили” склад із контрафактом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 11.04.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському силовики виявили склад із контрафактними спиртним та сигаретами.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС в області.

Працівники податкової міліції та прокуратури провели обшуки у складському приміщенні у Володимирі-Волинському. Правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 1437 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку з очевидними ознаками підробки вартістю понад 15 тисяч гривень. Окрім того, на складі вилучили 164 пляшки алкогольних напоїв орієнтовною вартістю 12 тисяч гривень.

Також на вулиці Туполєва силовики затримали автомобіль, з якого місцева мешканка продавала підакцизні товари сумнівної якості. Тут оперативники ДФС вилучили з незаконного обігу 100 пачок сигарет та фальсифіковані алкогольні напої орієнтовною вартістю понад 4 тисячі гривень.

За цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164-5 КУпАП (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка).

До речі, за ці правопорушення передбачено відповідальність у вигляді штрафу обсягом 50-200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією алкогольних напоїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа