<

У Володимирі-Волинському накрили два нелегальні ігрові заклади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:55 | 17.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

17 липня 2018 року, прокурори спільно з працівниками Володимир-Волинського відділу поліції та Управління захисту економіки у Волинській області провели санкціоновані судом обшуки у двох гральних закладах у Княжому місті.

Володимир-Волинська місцева прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 КК України), – повідомив покурор Волині Максим Киричук.

У ході обшуку виявлено та вилучено 20 тис. грн., 30 комп’ютерів та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.




коментарів: 4
  1. Чого тільки два? А решта? Володимир-Волинський + Нововолинськ, на кожному кроці, вже мабуть більше, як аптек розплодилось.

  2. Вказано, що закрили два гральні заклади, а на фото лише один…. важко здогадатися…. бо в місті подібних закладів хватає…

  3. Хто кришує гральний бізнес , палену горілку з сигаретами ,думаю ,всі знають -правохоронні органи в долі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок