<

У Володимирі-Волинському на ярмарку зібрали понад 51 тисячу гривень для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 25.05.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Сьогодні ми все частіше звертаємося до наших духовних витоків: рідної мови, історії нашої країни, традицій і звичаїв.

Ще одним кроком на шляху до народного відродження є ярмарки. Так, у суботу, 23 травня  у  місті Володимирі – Волинському  відбувся ярмарок, на якому свою продукцію пропонували більше 70 суб’єктів господарювання, щоприїхали з Луцька, Нововолинська, Ковеля, Локачинського, Турійського, Іваничівського та Ратнівського районів, Кіровограда, Миколаєва, – пишуть на сайті міста Володимира-Волинського.

Учасники ярмарку пропонували для покупців у широкому асортименті молочну продукцію, овочі, цукор, борошно, хлібобулочні вироби, мед, бакалію, ціни на які були значно нижчими, ніж на ринку.

Але цього дня основна увага жителів та гостей міста була прикута до  патріотичної благодійної акції  – ярмарку на підтримку бійців АТО, дата проведення якої була вибрана не випадково –  напередодні Зелених свят. Бо саме це свято несе важливі символи – життя, оновлення, відродження.

Тому, благодійна акція – ярмарок, організована виконавчим комітетом міської ради, дала можливість ще раз  нагадати про тих, хто на сході виборює право України на  життя, оновлення та відродження,  але сам потребує сьогодні нашої з вами спільної підтримки.

Основною частиною благодійної акції став так званий «смачний ярмарок», до якого долучилися  освітяни та діти міста. І чого тільки не було на столах, які перетворилися на прилавки! Тут можна було придбати усе: домашню випічку, малюнки та вироби із соломи й бісеру, вишивки, сувеніри, власноруч зроблені дітьми. Усе вирувало, кипіло, майоріло національними орнаментами, буяло синьо-жовтими кольорами. За це щира вдячність  учням, вихователям та керівникам педагогічного та агротехнічного коледжів,  вищого професійного училища, спеціалізованої школи – інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», ЗОШ№1,2 та 5, навчально– виховного комплексу №3, гімназії, центру позашкільної освіти, дошкільних закладів №1,2,7,8.

Відгукнулись на цей захід ще й 9 закладів ресторанного господарства міста, які напекли пиріжків, наварили вареників, насмажили млинців та наготували усіляких смаколиків, пропонуючи їх перехожим за помірними цінами.  Тож, велике спасибі за щедрість та гостинність Леоніду Мартинюку (кафе «Золота підкова»), Наталії Принді (кафе «Маяк»), Наталії Мельничук (ТЦ «Володимирцукор»), Зінаїді Ковальчук (кафе «Торба»), Олександру Ковальчуку (кафе «Веранда»),  Антоніні Васьків (кафе-бар «4х4»), ПП «Авторитет» (кафе «Слов’янська хата»),  Ірині Ситнік (кафе «Старе місто»), Неонілі Кузьмич (кондитерський цех «Світанок»).

Не було жодного байдужого. Іноді люди кидали гроші у скриньки просто так. Всього на «смачному ярмарку» зібрано  17 598,35 грн.

Кульмінацією акції став  розіграш призового фонду благодійної  лотереї, яку всі бажаючі мали змогу придбати  напередодні. Всього було  розіграно 3377 лотерей. Кошти від їх продажу , а це  – 33 770 грн. , теж будуть перераховані військовослужбовцям.

Тож, загальна сума коштів , зібраних за час проведення патріотичної благодійної акції – ярмарку на підтримку бійців АТО, склала 51368,35  грн.

Планувалась в рамках ярмарку і патріотична концертна програма, але у зв’язку з жалобним  днем у місті її довелося відмінити.

На площі Героїв була представлена стрілецька зброя, де кожен бажаючий міг потримати в руках автомат та відчути себе захисником.

Багатолюдно було в цей день у центрі міста, що є одним із підтверджень небайдужості громадськості до долі своєї Батьківщини.

Дякуємо за розуміння та підтримку нашої ініціативи, адже лише всі разом ми зможемо досягти найкращих результатів та підтримати наших вояків.

іфафіаф
12у 1
івафаф
124124
1241




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа