<

У Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській поліціянти упіймали автомобільного злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 16.03.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У  Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській поліціянти упіймали автомобільного злодія, якого підозрюють у низці крадіжок. Участь в затриманні брала також і жінка-поліціянт. 

Патрулюючи вулицю, один із правоохоронців помітив чоловіка, який копирсався у машині. Його поведінка здалася підозрілою і він підійшов до нього ближче та побачив, як той швидко пакує якісь речі у пакет. Поліціянт одразу зорієнтувався і наказав йому не рухатись. Заскочений злодій спробував чинити опір і намагався втекти, проте на нього чекала несподіванка. Тікаючи від правоохоронця, наштовхнувся на його колег, які обійшли з іншого боку та взяли  у кільце. До речі, серед поліціянтів була жінка, яка не розгубилась у такий момент і допомогла затримати злочинця, – пише Слово Волині.

Попередньо до відділення звернувся мешканець міста, котрий повідомив про те що у його автомобілі «Мереседес» невідомі особи пошкодили замки та викрали навігатор, відеореєстратор і мобільний телефон. Вартість украденого власник оцінив у 7 тисяч гривень. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що крадіжку скоїли четверо жителів  Нововолинська, один з яких раніше притягувався до відповідальності за подібний злочин.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження. За словами начальника Володимир-Волинського відділення поліції Михайла Бобика, затриманого взято під варту, а з трьох крадіїв взято підписку про невиїзд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок