<

У Володимирі-Волинському на вшанування волинського Героя прийшла вся рота

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 13.02.2018 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Вшанувати Михайла Ілящука в третю річницю його загибелі у Володимир-Волинському зібрався весь особовий склад радіо-технічної роти та родина Героя.

До них долучилися Микола Мороз з Володимир-Волинської міської ради та представники духовенства під керівництвом преосвященого Матфея – єпископа Володимир-Волинського і Турійського. Не обійшлося й без військових гостей: від імені керівництва та особового складу Галицько-Волинської радіотехнічної бригади віддати данину пам’яті старшому сержанту Ілляшуку до його рідної роти приїхали ТВО командира бригади полковник Андрій Ніколенко та командир батальйону підполковник Михайло Опря, – пишуть  на сторінці повітряного командування «Захід» у Facebook.

Під час помінальної служби до присутніх звернувся військовий капелан УПЦ КП радіотехнічної бригади отець Мар’ян Сеник: «Людина гідно пройшла свій життєвий шлях, не ухиляючись від обов’язку і відповідальності. Велика шана батькам, що виховали сина в дусі патріотизму й любові до своєї землі. Висловлюємо найщиріші співчуття найближчим людям: батькам, синові й дружині – неможливо розрадити ваше горе, але ви знаєте, що ваш син, тато, чоловік – Герой!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця