<

У Володимирі-Волинському на “гарячому” спіймали чоловіка, який планував обікрасти торгівельно-розважальний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 5.01.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У ніч на середу, 4 січня, у Володимир-Волинському на вулиці Княгині Ольги в приміщення торговельно-розважального закладу проник невідомий чоловік. Поліцейські охорони оперативно виявили правопорушника й викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції.

Про це інформує прес-служби волинської поліції.

Близько першої години ночі, до поліції охорони надійшов сигнал «Тривога на об’єкті» з торговельно-розважального центру в місті Володимир-Волинський. При прибутті та обстеженні об’єкту правоохоронці виявили пошкоджене вікно, а згодом і непроханого гостя. Чоловік сховався від поліцейських у меблях у приміщенні закладу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції.

Як з’ясували правоохоронці, в приміщення закладу проник 24-річний місцевий житель. Відомо, що чоловік уже мав проблем із законом. Його доставили до відділу поліції, для встановлення обставини інциденту. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 162 «Порушення недоторканості житла» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер