<

У Володимирі-Волинському горів житловий будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 17.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17-го  жовтня близько 3-ї ночі до служби «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Володимир-Волинській по вул. Лермонтова, 20, горить цегляний житловий будинок.

На місце події негайно прибуло І та ІІ відділення рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули. На момент прибуття аварійно-рятувальних підрозділів вогонь охопив дах та півбудвлі. Пожежу було ліквідовано, але вогнем знищено дах будинку, вікна, двері, побутові електроприлади та речі домашнього вжитку. Як виявилось, займання виникло у кухні, ймовірною причиною якої стала залишена без нагляду газова плита, на якій готувалася їжа.

Рятувальники вкотре застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами, вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні обігрівачі, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101». Нагадуємо, що перед початком опалювального сезону необхідно обов’язково перевірити димоходи зі складанням актів перевірки, а також пічне опалення, твердопаливні котли, газове обладнання інше опалювальне обладнання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер