<

У Володимирі-Волинському горіла квартира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 7.09.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

7-го  вересня о о6:05 ранку надійшло повідомлення на пункт зв’язку частини про те, що у 5-ти поверховому житловому будинку по вул. Ковельській, 106 на 3- тьому поверсі в одній із квартир виникла пожежа.

На місце події негайно прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом начальника караулу, капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули. Як виявилось, займання виникло у трьохкімнатній квартирі, загорівся телевізор. Під час гасіння пожежі вогнеборці провели евакуацію людей із задимленого будинку, вивели на свіже повітря та вчасно загасили полум’я.

Внаслідок пожежі знищено телевізор та речі домашнього вжитку, пошкоджено вікна, стеля, стіни житлової кімнати. Ймовірною причиною пожежі сталося коротке замикання електропобутової техніки – телевізора.

Просимо громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні прилади, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».

Провідний інспектор Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Оксана Скакун




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа